Регистриран потребител? Вход или Регистрация
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
 
Партньори

НАСОКИ ЗА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ВОЛЕЙБОЛ (БФВ)     И БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВОЛЕЙБОЛЕН ФЕНКЛУБ (БНВФК)

 

1.Осигуряване на атрибути за организираните волейболни фенове, необходими по време на проявите на националните волейболни отбори (знамена, трансперанти, шапки, тениски, шалчета, значки, ветрила и др.).

1.1.Изясняване на потребностите.

1.2. Провеждане на срещи с потенциални спонсори и производители.

1.3. Определяне на механизъм за разпределение, следене и отчитане на атрибутите/ материалите.

 

2.Участие на организираните фенове на прояви на националните волейболни отбори в България

2.1. Информиране на БНВФК за календара с международни прояви в България на националните волейболни отбори, както и на прояви на клубни отбори в домакински срещи от международни турнири.

2.2. Подсигуряване на сектор за настаняване на организираните фенове в залите в България.

2.3.Съгласуване изявите на подгряващите водещи и организираните фенове.

2.4.Съгласуване участието на организираните фенове по организацията и охраната на проявите.

 

3.Участие на организираните фенове на прояви на националните волейболни отбори извън България

3.1. Информиране на БНВФК за календара с международни прояви в чужбина на националните волейболни отбори, както и на прояви на клубни отбори в срещи-гостувания от международни турнири.

3.2. Съгласуване и съдействие по превоза и настаняването на организираните фенове.

3.3. Подсигуряване на сектор за настаняване на организираните фенове в залите в чужбина и съдействие при закупуването на групови билети.

 

4.Организационно взаимодействие между БФВ и БНВФК

4.1. Взаимно информиране за решения на управетелните съвети, засягащи прояви на националните волейболни отбори и на организираните фенове.

4.2. Участие като гост на представител на БНВФК на заседания на УС на БФВ, на които се разглеждат въпроси, свързани с националните отбори на България.

4.3.Участие като гост на представител на БНВФК на събития и мероприятия, свързани с прояви на националните отбори (теглене на жребий, циримонии по награждавания и др.) 

 

5.Съгласуване на съвместни дейности по пътуването, престоя и активността на организираните фенове по време на Олимпийската женска квалификация в Aнкара.

6.Съгласуване на съвместни дейности по  активността на организираните фенове по време на Олимпийската мъжка квалификация в София, мъжкия турнир от груповата фаза на Световната лига в София и Финалния турнир на Световната лига в София.